Detta kan vi hjälpa dig med

Design, grafisk design och branding

 Vi jobbar med design inom flera områden, från high-end fashion till skor och sportartiklar. Vi kan också hjälpa till med mönsterdesign, produktutveckling, logodesign, labelsystem, produktförpackning etc. Oavsett vad du behöver så hjälper vi dig att ta fram produkter som passar ditt koncept/varumärke.

Produktion, plaggskisser/produktionsunderlag

Det finns en djungel av fabriker där ute, och det kan vara tidsödande att hitta rätt fabrik för just dig och ditt företag. Ibland räcker tiden inte heller till att göra produktionsunderlag och skisser på den nivå man eftersträvar. Vi hjälper gärna till med produktionssourcing, produktionsunderlag och tekniska skisser i olika nivåer.

Trendresearch och inspirationsmaterial

Vi har ögonen på världen - modevärlden, sportvärlden, teknikvärlden, omvärlden. Dra nytta av oss och våra ögon och låt oss inspirera! Vi gör allt från generella trendanalyser till mer specifika rapporter och inspirationsmaterial fokuserade på olika områden, beroende på vad kunden vill ha och behöver.

Koncept och produktutveckling

Vi utvecklar helt nya koncept från grunden, från målgrupps- och SWOT-analyser till färdiga produktionsunderlag på kollektionen. Vi utvecklar också bäst-säljare till nya bäst-säljare, och nya innovativa produkter.

Konsultverksamhet

I vår konsultverksamhet gör vi helhetslösningar från inspiration till produktion. Vi kan göra hela processen, eller se över de delar där någonting saknas.

Behöver du hjälp att starta upp ditt eget företag/varumärke?

Guidning, tips, råd, utbildning. Oavsett vilka delar du fattas för att fortsätta utvecklingen av ditt varumärke kan vi bygga ett paket med rätt innehåll för just dig. Kontakta oss för offert.

Trend- och mässresor

Vi erbjuder möjligheten att få guidning på mäss- och trendresor i olika delar av världen. Effektiv planering är A och O för att hinna se det mesta av det bästa då man sällan har möjlighet att vara borta från sin verksamhet mer än ett par dagar, och vi har lång erfarenhet av att få ut så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt.

Rekrytering och frilans

Söker du kompetenta människor till ditt företag, är du designer som söker jobb eller kan du tänka dig att jobba med olika spännande projekt som frilansande designer? Hör av dig till oss! Vi har lång erfarenhet av att passa ihop rätt person med rätt tjänst och företag, och vi får många intressanta uppdrag inom olika områden

 

 

Tel: +46 705 13 06 95  •  info@nordiskadesignkontoret.se  •  Adress: Nelsonsgatan 1 504 56 Borås